Balie en receptiediensten

Balie- en receptiediensten zijn met name belangrijk omdat het een grote rol speelt in het totale veiligheidsplan en dit de eerste indruk is van uw bedrijf. Bij het binnen stappen van uw kantoor is de aanwezige medewerker bij de receptie het visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast heeft deze persoon een belangrijke taak in het totale veiligheidsplan. De betreffende persoon kan een spil zijn in het totale preventie- en calamiteitenplan van uw onderneming.

Naast de reguliere werkzaamheden zoals bedienen van de telefooncentrale en het ontvangen en registreren van bezoekers kunnen daar ook enkele taken aan worden toegevoegd zoals:

  • visitatie
  • licht administratieve werkzaamheden
  • postverwerking
  • toezichthouder handhaving veiligheidsprocedures

Vanzelfsprekend kan de invulling van balie en receptiediensten zowel overdag als in de avond en nacht plaatsvinden. Hiernaast is het mogelijk om separate dagdelen gebruik te maken van onze diensten.

Offerte

Wilt u gebruik maken van onze diensten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met 074 – 82 00 297 voor een vrijblijvende offerte of vul de onderstaande offerteaanvraag in. Beschrijf uw opdracht zo duidelijk mogelijk zodat wij u een gepaste offerte kunnen sturen.

Offerte aanvraag balie- en receptiediensten

Contactgegevens

Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
T: 074 - 82 00 297
E: info@veritassecurity.nl
KvK: 08148449

Erkend
leerbedrijf

VEB Erkend beveiligingsbedrijf

Ministerie van justitie erkend