Wegtersweg 14, 7556 BR Hengelo
074 - 82 00 297 info@veritassecurity.nl

linkedin facebook

Controleronde

Voor de Interne Controleronde wordt altijd een controleronde uitgevoerd aan de buitenzijde van de bedrijfspand. Tijdens de interne controleronde wordt van binnenuit gecontroleerd aan de ramen en deuren van het gehele bedrijfspand, zoals productiehallen, kantoorruimten, magazijn en archiefruimten. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan brand en inbraak gevaarlijke situaties, verplicht gesloten ruimtes de verlichting en de aanwezige apparatuur enz.

Externe Controleronde houdt onder andere in dat er van buitenaf inspectie plaats vindt aan de ramen, deuren en hekken van het bedrijfspand. Het bedrijfsterrein zal gecontroleerd worden op aanwezigheid van verdachte personen, voertuigen, vernielingen, brand(schade), controle op bedrijfsvoertuigen en andere onregelmatigheden. Uiteraard wordt daarbij ook gelet op de directe omgeving, zoals parkeerplaatsen enz.

Controleronde

Registratie van de  controlerondes van Veritas Security

Alle interne of externe uitgevoerde controlerondes worden bijgehouden met een online systeem ‘Trnsprnt’. Het is een online portal, waarin onze klanten toegang hebben tot eigen account. Alle activiteiten onder andere bijzonderheden en ongewenste situaties worden via het systeem gerapporteerd aan onze klanten. Zo kunnen onze klanten op de hoogte blijven van de aanrijtijden en controles die zijn uitgevoerd door de medewerkers van Veritas Security.

Interesse in deze dienst?
Klik hier om een offerte aan te vragen.