BOUWPLAATSBEVEILIGING

 

Veritas Security is gespecialiseerd in bouwplaatsbeveiliging. Ook projecten die zich nog in de opleverfase bevinden, beveiligen wij met regelmaat. Kostbare materialen, gereedschappen en apparatuur op bouwplaatsen hebben vaak de interesse van dieven. Veel bouwplaatsen hebben niet alleen te maken met diefstallen van bouwmaterialen, maar ook met vandalisme, vernielingen, brandstichting en sabotage van bouwprojecten. Op momenten dat er geen personeel van het bouwbedrijf aanwezig is loopt men het risico slachtoffer te worden van dergelijke delicten. Dit levert niet alleen grote directe (financiële) schade op maar ook indirecte schade zoals vertraging van de werkzaamheden. Bouwplaats beveiliging biedt de beste oplossing om dit soort gevallen te voorkomen.

 

Veritas Security beschikt over diverse mogelijkheden om dit te voorkomen en het bouwproject optimaal te beveiligen. Daarnaast kan het beveiligingspersoneel van Veritas Security ook voor andere werkzaamheden worden ingezet zoals toezicht op het gebruik van verplichte veiligheidsmiddelen, bezoekers en leveranciersregistratie en visitatie van eigen medewerkers, en die van leveranciers of onderaannemers. Wij verzorgen de complete beveiliging van uw bouwplaats met onze vakmensen. We houden ons aan de regels en wetgeving die in onze bedrijfstak gelden.

 

Doordat wij uw zorg voor bouwplaatsbeveiliging uit handen nemen, kunt u zich optimaal richten op uw primaire werkzaamheden. Wij kunnen onze beveiligers zowel ‘s avonds, ‘s nachts, overdag en in de weekenden inzetten voor controle, toezicht en het beveiligen van uw eigendommen en goederen.

 

 

 

Offerte

Wilt u gebruik maken van onze diensten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met 074 – 82 00 297 voor een vrijblijvende offerte of vul de onderstaande offerteaanvraag in. Beschrijf uw opdracht zo duidelijk mogelijk zodat wij u een gepaste offerte kunnen sturen.

Offerte aanvraag bouwplaatsbeveiliging

Contactgegevens

Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
T: 074 - 82 00 297
E: info@veritassecurity.nl
KvK: 08148449

Erkend
leerbedrijf

VEB Erkend beveiligingsbedrijf

Ministerie van justitie erkend