BRAND EN SLUITRONDE

Veritas Security biedt onder andere ook een brand en sluitronde aan als dienst. Een brand en sluitronde houdt kort gezegd in dat er een interne controle plaatsvindt. Nadat het personeel het pand heeft verlaten, zal Veritas Security het bedrijfspand geheel controleren, afsluiten en het alarmsysteem inschakelen.

Bij controle en sluitronde ligt de nadruk onder andere op:

  • Openstaande ramen, deuren, hekwerken en poorten;
  • Verlichting die onnodig ingeschakeld staat;
  • Uitschakelen van de apparatuur dat onnodig aan staat;
  • Brandveiligheid, oftewel het controleren van de blusmateriaal etc.;
  • Vluchtwegen en de veiligheidsaanduidingen;
  • Voorkomen van andere calamiteiten
  • Of andere specifieke wensen van de klant.

Voorafgaand aan de werkzaamheden zal eerst een gesprek plaatsvinden om het pand te bezichtigen en instructies van de werkzaamheden door te bespreken. Zodoende kunt u uw wensen aangeven bij Veritas Security en eventuele vragen aan ons stellen. Daarnaast zullen  in overleg met u, de tijden van brand en sluitronde worden vastgesteld.

Na afloop zullen uiteraard alle geconstateerde onregelmatigheden worden gerapporteerd. Dit rapport zal door Veritas Security op de door uw gewenste manier aan u worden doorgegeven. Indien de onregelmatigheden van ernstige aard zijn, zullen wij per direct contact met u opnemen om u hiervan in kennis te stellen.

Offerte

Wilt u gebruik maken van onze diensten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met 074 – 82 00 297 voor een vrijblijvende offerte of vul de onderstaande offerteaanvraag in. Beschrijf uw opdracht zo duidelijk mogelijk zodat wij u een gepaste offerte kunnen sturen.

Offerte aanvraag Brand en Sluitronde

Contactgegevens

Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
T: 074 - 82 00 297
E: info@veritassecurity.nl
KvK: 08148449

Erkend
leerbedrijf

VEB Erkend beveiligingsbedrijf

Ministerie van justitie erkend