Camera- en alarminstallatie

Met een inbraak alarminstallatie systeem of brandmeldinstallatie systeem beschermt u, uzelf en uw eigendommen 24 uur per dag. Onze klanten laten hun eigendommen met een veilig gevoel achter, omdat ons beveiligingssysteem bewaakt over hun woning of bedrijf. Betrouwbaar en gekeurd volgens de strengste Europese eisen leveren wij inbraakalarmsystemen of brandmeldinstallatie systeem met een goede service!

Wij leveren en installeren uitgebreide bekabelde alarmsystemen met opties zoals: camerabewaking en toegangscontrole. Is er moeilijk een kabel te leggen in uw bedrijf of woonhuis? Dan kunt u direct een inbraak alarmsysteem installatie met meldkamer en onderhoud abonnement bij ons regelen, alles bij 1 partij is wel zo gemakkelijk. Indien u wenst kunnen wij ook alarmopvolging voor u verzorgen, wanneer u een offerte aanvraagt komen wij langs voor een persoonlijk advies. Afhankelijk van uw verzekeringseisen en uw wensen wordt het alarmsysteem op maat geoffreerd en geïnstalleerd. Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven, die geen borg klasse eisen hebben en voor bedrijven die er wel één hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering, des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf! 

Onderhoud

U kunt voor uw inbraak alarmsysteem of brandmeldinstallatiesysteem ook een onderhoud abonnement bij ons afsluiten. Voor een borg certificaat is het vaak een verplichte verzekeringseis om een jaarlijkse controle te laten uitvoeren van uw inbraakalarmsysteem of brandmeldinstallatie systeem. Indien u wenst kunnen wij ook bestaande onderhoudsabonnement overnemen van uw huidige leverancier.

Meldkamer en alarmopvolging

U kunt bij uw inbraak alarminstallatie systeem of brandmeldinstallatie systeem ook een meldkamer abonnement en alarmopvolging afsluiten bij ons. Voor bepaalde bedrijven is dit optioneel, maar het kan ook een verplichte eis zijn van uw verzekering. Weet u dit niet zeker, neem dan contact met ons op.

Offerte

Wilt u gebruik maken van onze diensten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met 074 – 82 00 297 voor een vrijblijvende offerte of vul de onderstaande offerteaanvraag in. Beschrijf uw opdracht zo duidelijk mogelijk zodat wij u een gepaste offerte kunnen sturen.

Offerte aanvraag camera- en alarminstallatie

Contactgegevens

Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
T: 074 - 82 00 297
E: info@veritassecurity.nl
KvK: 08148449

Erkend
leerbedrijf

VEB Erkend beveiligingsbedrijf

Ministerie van justitie erkend