CONTROLERONDE

Voor de interne controleronde wordt altijd een controleronde uitgevoerd aan de buitenzijde van de bedrijfspand. Tijdens de interne controleronde wordt van binnenuit gecontroleerd op niet juist afgesloten ramen en deuren van het gehele bedrijfspand, zoals productiehallen, kantoorruimten, magazijn en archiefruimten. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan brand en inbraak gevaarlijke situaties, verplicht gesloten ruimtes, de verlichting en de aanwezige apparatuur enz.

Een externe controleronde houdt onder andere in dat er van buitenaf inspectie plaats vindt aan de ramen, deuren en hekken van het bedrijfspand. Het bedrijfsterrein zal gecontroleerd worden op aanwezigheid van verdachte personen, voertuigen, vernielingen, brand(schade), controle op bedrijfsvoertuigen en andere onregelmatigheden. Uiteraard wordt daarbij ook gelet op de directe omgeving, zoals parkeerplaatsen enz.

 

Registratie van de  controlerondes van Veritas Security

Alle interne of externe uitgevoerde controlerondes worden bijgehouden met een online systeem ‘Trnsprnt’. Het is een online portal, waarin onze klanten toegang hebben tot eigen account. Alle activiteiten onder andere bijzonderheden en ongewenste situaties worden via het systeem gerapporteerd aan onze klanten. Zo kunnen onze klanten op de hoogte blijven van de aanrijtijden en controles die zijn uitgevoerd door de medewerkers van Veritas Security.

Offerte

Wilt u gebruik maken van onze diensten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met 074 – 82 00 297 voor een vrijblijvende offerte of vul de onderstaande offerteaanvraag in. Beschrijf uw opdracht zo duidelijk mogelijk zodat wij u een gepaste offerte kunnen sturen.

Offerte aanvraag controleronde

Contactgegevens

Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
T: 074 - 82 00 297
E: info@veritassecurity.nl
KvK: 08148449

Erkend
leerbedrijf

VEB Erkend beveiligingsbedrijf

Ministerie van justitie erkend