Evenementenbeveiliging

Veritas Security is een gevestigde naam op gebied van evenementenbeveiliging. Onze beveiligers dragen er zorg voor dat uw evenement soepel en zonder incidenten verloopt. De bezoekers van uw evenement willen natuurlijk genieten in een ontspannen sfeer. Wij zorgen voor die ontspannen omgeving door niet te nadrukkelijk op de voorgrond te treden, maar door de veiligheid van uw evenement te waarborgen. Wij zullen de beveiliging van uw evenement vooraf grondig met u bespreken in een plan van aanpak, zodat er altijd doeltreffend gehandeld wordt. Wij hebben ruime ervaring in evenementenbeveiliging.

Wie een evenement organiseert, wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. Veritas Security levert veiligheid voor evenementen zoals; festivals, dansfeesten, concerten, sportevenementen en dergelijke. Ons dienstenpakket voor evenementen beveiliging bestaat uit:

  • Toegangscontrole
  • Verlenen van eerste hulp (E.H.B.O)
  • Artiestenbegeleiding
  • Calamiteiten team

De dienstverlening kan uiteraard naar uw eigen wens worden uitgebreid. Naast preventieve aanwezigheid, kunnen onze medewerkers ook repressief optreden als de omstandigheden daarom vragen. De beveiligers die worden ingezet bij het beveiligen van evenementen, worden specifiek en met zorg geselecteerd voor de opdracht op basis van persoonlijke eigenschappen en kwalificaties.

 

Offerte

Wilt u gebruik maken van onze diensten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met 074 – 82 00 297 voor een vrijblijvende offerte of vul de onderstaande offerteaanvraag in. Beschrijf uw opdracht zo duidelijk mogelijk zodat wij u een gepaste offerte kunnen sturen.

Offerte aanvraag evenementenbeveiliging

Contactgegevens

Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
T: 074 - 82 00 297
E: info@veritassecurity.nl
KvK: 08148449

Erkend
leerbedrijf

VEB Erkend beveiligingsbedrijf

Ministerie van justitie erkend