OPENINGSRONDE

Voordat het bedrijfspand toegankelijk is voor uw personeel en de werkzaamheden aanvangen, zal eerst een externe en interne inspectie plaatsvinden genaamd openingsronde. Hierbij wordt het bedrijfspand geheel klaar gemaakt voor het personeel zodat zij ongestoord in een veilig omgeving kunnen werken.

Tijdens de ronde wordt de werkzaamheden uitgevoerd zoals: uitschakelen van het alarmsysteem en afgemeld bij de alarmcentrale, verlichtingen aanzetten, het opstarten van apparatuur/machines, alle vluchtwegen controleren op bereikbaarheid, het openen van de afgesloten ruimte’s, het verschaffen van toegang aan het personeel, indien gewenst overnemen van de receptiediensten tot het personeel begint met werken. Zo kunnen uw medewerkers op tijd beginnen met werken waardoor directe en indirecte schade wordt beperkt. In overleg met u kunnen wij onze werkzaamheden van de openingsronde verder vormgeven.

 

Offerte

Wilt u gebruik maken van onze diensten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met 074 – 82 00 297 voor een vrijblijvende offerte of vul de onderstaande offerteaanvraag in. Beschrijf uw opdracht zo duidelijk mogelijk zodat wij u een gepaste offerte kunnen sturen.

Offerte aanvraag openingsronde

Contactgegevens

Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
T: 074 - 82 00 297
E: info@veritassecurity.nl
KvK: 08148449

Erkend
leerbedrijf

VEB Erkend beveiligingsbedrijf

Ministerie van justitie erkend