Uitvaartbeveiliging

Voor de uitvaart van een naaste moet veel geregeld worden. Helaas hoort goede uitvaartbeveiliging daar tegenwoordig ook bij.
Om inbraak te voorkomen is er tegenwoordig steeds meer behoefte aan beveiliging van het onroerend goed van zowel de overledene als de nabestaanden. Onze beveiligers zullen tijdens de kerkdienst, condoleance of uitvaart uw veiligheid waarborgen. Veelal gaat het hier om het vroegtijdig signaleren van ongewenste personen. Wij verzorgen voor, tijdens en na de uitvaart intensieve toezicht en controle. Vanaf het moment van vertrek houden onze beveiligers toezicht en controleren het onroerend goed van binnen en buiten.

De uitvaartbeveiliging wordt afgenomen vanaf minimaal drie uur en wordt geheel afgestemd op de wensen van de nabestaanden.

Offerte

Wilt u gebruik maken van onze diensten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met 074 – 82 00 297 voor een vrijblijvende offerte of vul de onderstaande offerteaanvraag in. Beschrijf uw opdracht zo duidelijk mogelijk zodat wij u een gepaste offerte kunnen sturen.

Offerte aanvraag uitvaartbeveiliging

Contactgegevens

Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
T: 074 - 82 00 297
E: info@veritassecurity.nl
KvK: 08148449

Erkend
leerbedrijf

VEB Erkend beveiligingsbedrijf

Ministerie van justitie erkend