VAKANTIE SURVEILLANCE

We gaan allemaal graag met een fijn gevoel op vakantie. Veritas Security zorgt er graag voor dat u niet hoeft om te kijken naar uw eigendommen. U kunt hier bij denken aan uw woonhuis, pand en bedrijfspand. Wij van Veritas Security willen er graag voor zorgen dat u zorgeloos uw vakantie doorbrengt. Immers, door gepaste maatregelen te nemen kunnen wij de eventuele schade beperken. Zodoende raden wij vakantie surveillance ten zeerste aan. Door diensten van ons af te nemen geven wij u de zekerheid dat er altijd gereageerd wordt op elke melding. Wij ontnemen graag uw zorgen totdat u terug bent van vakantie.

 

Mogelijkheden

Wat betreft vakantie surveillance bieden wij u de onderstaande opties:

Vakantie surveillance basis:

  • Eén keer overdag en twee keer in de avond/nacht doen wij een controleronde.
  • Wij zorgen er voor dat er geen post in de brievenbus blijft zitten.
  • Wij controleren op afwezigheidstrucjes.

 

Vakantie surveillance extra:

  • Twee keer overdag en drie keer in de avond/nacht doen wij een controleronde.
  • Wij controleren op afwezigheidstrucjes
  • Post wordt door ons opgeruimd
  • Er wordt verlichting aan- en uitgezet

 

Vakantiesurveillance alarmopvolging:

 

Indien er een alarminstallatie aanwezig is in uw woning en/of pand, kunt u ook voor alarmopvolging kiezen gedurende uw vakantie. De meldkamer zal wanneer er zich calamiteiten voordoen direct contact opnemen met Veritas Security. Vervolgens zal Veritas Security na het binnen komen van de melding, direct een bekwame medewerker naar uw pand of woning sturen. Hierna, zal onze medewerker achterhalen wat de oorzaak van het alarm is geweest. Daarna zal, afhankelijk van de bevindingen op de plaats, onze collega een passende actie gaan ondernemen. Hierbij kunt u denken aan het waarschuwen van de politie, de brandweer of andere instanties. Zeker niet onbelangrijk; deze dienst is ook te combineren met één van de bovenstaande pakketten.

  • Wij dragen zorg voor de keyholding tijdens de vakantieperiode.
  • Wij verzorgen de alarmopvolging tijdens de vakantieperiode.

 

Wanneer u kiest voor de optie vakantiesurveillance basis, hebben wij geen sleutels nodig van uw woning. Indien u kiest voor de optie vakantiesurveillance extra of alarmopvolging, hebben wij een setje sleutels van uw woning nodig. Zodat wij onder andere de verlichting aan en uit kunnen zetten en de post op kunnen ruimen. Uw sleutels worden zorgvuldig bewaard in een afgesloten sleutelkluis en alleen eruit gehaald wanneer dit dit noodzakelijk is.

Offerte

Wilt u gebruik maken van onze diensten of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met 074 – 82 00 297 voor een vrijblijvende offerte of vul de onderstaande offerteaanvraag in. Beschrijf uw opdracht zo duidelijk mogelijk zodat wij u een gepaste offerte kunnen sturen.

Offerte aanvraag vakantie surveillance

Contactgegevens

Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
T: 074 - 82 00 297
E: info@veritassecurity.nl
KvK: 08148449

Erkend
leerbedrijf

VEB Erkend beveiligingsbedrijf

Ministerie van justitie erkend