Zoekt u een professionele alarmopvolger voor de regio Almelo? Neem dan contact op met Veritas Security!

Veritas Security levert haar beveiligingsdiensten ook in Almelo en omgeving. Wij zijn een beveiligingsbedrijf dat opgericht is in 2011. De beveiligers van Veritas Security staat altijd direct voor u klaar. Ons personeel is gedreven en gemotiveerd om te ontzorgen op het gebied van de beveiliging van uw bedrijfspand of woning. Veritas Security is door de aanwezigheid van meerdere klanten in Almelo regelmatig aanwezig in deze omgeving. Onze surveillanten houden zich bezig met de alarmopvolging, het uitvoeren van controle rondes en het preventief aanwezig zijn op bedrijventerreinen.

Als wij uw bedrijfspand/woning in Almelo in gaan beveiligen maken onze professionals een gepast beveiligingsplan voor uw pand. Hierin attenderen wij u op de (inbraak/brand) risico’s en bieden u overzichtelijke oplossingen aan

Ons bedrijf in Almelo is door verschillende instanties erkend. Wij zijn onder andere erkend door: Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) en het Ministerie van Justitie en Veiligheid, tevens zijn wij een erkend leerbedrijf.

Offerte aanvraag

Contactgegevens

Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
T: 074 - 82 00 297
E: info@veritassecurity.nl
KvK: 08148449

Erkend
leerbedrijf

VEB Erkend beveiligingsbedrijf

Ministerie van justitie erkend