Veritas security

Over ons

Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Veritas Security is een particulier beveiligingsbedrijf dat sinds 2011 in Hengelo is gevestigd. Het is een onderneming met enthousiast, gemotiveerd, ervaren en gediplomeerd personeel dat zich richt op alle soorten beveiligingswerkzaamheden zoals mobiele surveillance, alarmopvolging, brand en sluitrondes, objectbeveiliging, winkelsurveillance, ad-hoc beveiliging, evenementenbeveiliging, uitvaartbeveiliging en bouwplaatsenbeveiliging.

30 COLLEGA’S

PERSOONLIJKE BINDING

SINDS 2011

TWENTS NUCHTERHEID

Beveiliging

Wij beveiligen zowel particuliere objecten zoals bedrijfspanden, winkelruimten en woningen als objecten van overheidsinstellingen. Ons personeel staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week gereed om voor u de meest gepaste en optimale beveiligingsdiensten te verlenen. Onze doelstelling is immers zorg te dragen voor uw veiligheid!

Goede doelen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Als Veritas Security hebben we besloten om een aantal goede doelen te steunen waar onze hart ligt door middel van donaties en het promoten van de stichtingen op de site.

Veritas Security gaat de komende jaren KiKa steunen door middel van donaties en het promoten van destichting op de site. Elk jaar is er in Nederland meer dan 550 kinderen tussen 0 en 18 jaar een vorm van kanker, Op dit moment geneest ruim 75% van de kinderen maar 25% redden het niet! KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) financiert de onderzoeken naar kinderkanker om zo de genezingskans te vergroten en de behandel methodes te verbeteren. KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten.

Offerte aanvragen?