Veritas security

Beveiliging

Alarmopvolging

Bij het verlaten van uw pand of woning, dient u het alarmsysteem in te schakelen. Na de inschakeling ervan wordt uw pand/woning beschermd tegen indringers. Wanneer indringers uw pand/woning proberen binnen te dringen, zal het alarm afgaan.

Objectbeveiliging

Bij objectbeveiliging is er sprake van beveiliging binnen en rondom een bepaald object, zoals bijvoorbeeld een bedrijfspand. De beveiligers van Veritas Security zijn uitstekend opgeleid om regelmatige óf onregelmatige controlerondes te verrichten en eventueel afwijkende situaties te signaleren.

Ad-hoc beveiliging

Ad-hoc beveiliging is een dienst gericht op een specifiek geval of situatie. Er kunnen altijd situaties ontstaan waarin beveiliging ineens noodzakelijk wordt. Voorbeelden hiervan zijn: de uitval van personeel, brand, inbraak of ramkraak, stroomstoring, storing aan de alarminstallatie, verbouwingen en/of schade aan uw pand.

Winkel surveillance

Winkeldiefstal is helaas een veelvoorkomend feit. Dit kan voor u als ondernemer een behoorlijke derving van de omzet betekenen. Criminaliteit kan voorkomen worden door een combinatie van een aantal preventieve maatregelen zoals goede instructies aan het winkelpersoneel, elektronische hulpmiddelen en goed opgeleide winkelsurveillanten.

Bouwplaats beveiliging

Veritas Security is gespecialiseerd in bouwplaatsbeveiliging. Ook projecten die zich nog in de opleverfase bevinden, beveiligen wij met regelmaat. Kostbare materialen, gereedschappen en apparatuur op bouwplaatsen hebben vaak de interesse van dieven.

Zorgbeveiliging

Elke sector kent zijn eigen unieke uitdagingen op het gebied van beveiliging, en de zorg vormt daarop geen uitzondering. In de zorgsector zijn er bijzondere aspecten die beveiliging noodzakelijk maken, vooral in omgevingen zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en andere zorgfaciliteiten. De kans op geweld en (medische) noodsituaties is in dergelijke instellingen altijd aanwezig.