Zoekt u een professionele alarmopvolger voor de regio Borne? Neem dan contact op met Veritas Security!

Veritas Security is een particulier beveiligingsbedrijf sinds 2011 gevestigd op het Westermaat te Hengelo. Doordat wij gevestigd zijn op het Westermaat kunnen wij ons onderscheiden met onze snelle aanrijtijden ten opzichte van andere Twentse beveiligingsbedrijven die elders vandaan moeten komen. Veritas Security is een beveiligingsbedrijf met gemotiveerd, ervaren en gediplomeerd personeel dat zich voornamelijk bezighoudt met de mobiele surveillancediensten, natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor andere beveiligingswerkzaamheden waaronder:de winkelsurveillance, ad-hoc beveiliging, evenementenbeveiliging, uitvaartbeveiliging en bouwplaatsenbeveiliging.

Wij beveiligen zowel naast bedrijfspanden, winkelruimten, objecten van overheidsinstellingen ook particuliere woonhuizen. Ons personeel staat 24/7 gereed om voor u de meest gepaste en optimale beveiligingsdiensten te verlenen. Onze doelstelling is immers zorg te dragen voor uw veiligheid! Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf of woning op een goede en professionele manier wordt beveiligd.

Vanzelfsprekend zijn wij erkend door de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) en het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Veritas Security monitort continu haar beveiligingsdiensten waardoor wij op de goed op de hoogte zijn van onze beveiligingswerkzaamheden en deze kunnen aanpassen mocht het tussentijds nodig zijn. Wij zijn namelijk van mening dat wij als modern beveiligingsbedrijf mee moeten gaan in de ontwikkelingen in de beveiligingsbranche.

Offerte aanvraag

Contactgegevens

Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
T: 074 - 82 00 297
E: info@veritassecurity.nl
KvK: 08148449

Erkend
leerbedrijf

VEB Erkend beveiligingsbedrijf

Ministerie van justitie erkend