Veritas security

Het beveiligingsbedrijf in Delden

Veritas Security B.V. is een particulier beveiligingsbedrijf dat sinds 2011 in Twente is gevestigd. Veritas Security B.V. is een bedrijf met gemotiveerd, ervaren en gediplomeerd personeel dat voornamelijk richt op de mobiele surveillancedienst, u kunt natuurlijk voor alle overige soorten beveiligingswerkzaamheden waaronder: objectbeveiliging, winkelsurveillance, ad-hoc beveiliging, evenementenbeveiliging, uitvaartbeveiliging en bouwplaatsenbeveiliging ook bij ons terecht!

Wij beveiligen zowel bedrijfsobjecten zoals bedrijfspanden, winkelruimten, scholen, verenigingen, maar ook particuliere woningen. Ons personeel staat 24/7 voor u klaar om u te ontzorgen waardoor u na werktijd geen zorgen heeft met betrekking tot de beveiliging van uw pand. Onze doelstelling is immers zorg te dragen voor uw veiligheid! Wij bekommernissen ervoor dat u, uw bedrijf of woongelegenheid op een goede manier worden beveiligd.

Veritas Security B.V. is ook erkend door de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) en het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Offerte aanvragen?