Veritas security

Het beveiligingsbedrijf in Denekamp

Veritas Security B.V. is een Twents beveiligingsbedrijf dat is opgericht in 2011. Wij houden ons in brede zin bezig met veiligheid/beveiliging van u of uw bedrijfspand in Denekamp. Onze beveiligers staan 24/7 voor uw klaar, door onze centrale ligging in Twente en continu opererende surveillanten zijn wij bij een alarmmelding snel ter plaatse.

De laatste tijd neemt de criminaliteit steeds meer toe, Veritas Security B.V. kan u ontzorgen op het gebied van de beveiliging, Wij houden ons voornamelijk bezig met de mobiele surveillancedienst, hierbij kunt u denken aan het uitvoeren van de alarmopvolgingen, maar ook aan controleren, openen of sluiten van uw pand. Mocht u behoefte hebben aan andere beveiligingsdiensten dan kunnen wij dat vanzelfsprekend ook bieden.

Veritas Security B.V. stelt met haar professionals een beveiligingsplan om de risico’s in beeld te brengen, dit plan wordt met u besproken, vervolgens bieden wij onze beveiligingsoplossingen aan. Deze manier van transparant werken wordt door veel opdrachtgevers gewaardeerd, zij komen immers niet voor verassingen achteraf te staan. Een goede communicatie staat bij ons hoog op onze prioriteiten lijst, we doen wat we zeggen en beloven wat we doen.

Offerte aanvragen?