Veritas security

Het beveiligingsbedrijf in Enschede

Veritas Security B.V. is een Twents beveiligingsbedrijf opgericht in 2011. Onze medewerkers zijn professionals op het gebied van de algemene beveiligingsdiensten. Wij houden ons in brede zin bezig met veiligheid van uw pand in Enschede en omgeving. Onze beveiligers staan 24/7 voor uw klaar. Veritas Security B.V. streeft ernaar om haar klanten volledig te ontzorgen op het gebied van de beveiliging.

Door de zorgelijke toename van inbraken, vooral in bedrijven, kiezen steeds meer ondernemers voor een goed inbraakalarmsysteem, echter behoeft een dergelijk systeem ook een professionele alarmopvolging. Veritas Security B.V. kan hierin de oplossing bieden!

Naast onze alarmopvolging bieden wij ook controlerondes aan, Na sluitingstijd van bijvoorbeeld uw bedrijfspand kunnen onze medewerkers een oogje in het zeil houden en nauwlettend uw pand controleren. Tijdens een dergelijke controle letten onze beveiligers op inbraakgevoelige omstandigheden, maar ook op brandgevaarlijke risico’s.

Mocht het alarm van uw bedrijfspand/woongelegenheid in Enschede of omgeving afgaan bij de alarmcentrale, dan gaan onze beveiligers zo spoedig mogelijk ter plaatse. De beveiligers van Veritas Security B.V. zullen actie ondernemen waar het nodig is en eventuele schade te voorkomen.

Offerte aanvragen?