Veritas security

Het beveiligingsbedrijf in Hengelo

Veritas Security B.V. is een particulier beveiligingsbedrijf dat sinds 2011 in Hengelo is gevestigd. Het is een bedrijf met gemotiveerd, ervaren en gediplomeerd personeel dat zich richt op alle soorten beveiligingswerkzaamheden waaronder: mobiele surveillancedienst, alarmopvolging, brand en sluitrondes, objectbeveiliging, winkelsurveillance, ad-hoc beveiliging, evenementenbeveiliging, uitvaartbeveiliging en bouwplaatsenbeveiliging.

Wij beveiligen zowel bedrijfspanden, winkelruimten en zorginstellingen, maar ook woningen als objecten. Ons personeel staat 24/7 gereed om voor u de meest gepaste en optimale beveiligingsdiensten te verlenen. Onze doelstelling is immers zorg te dragen voor uw veiligheid! Wij bekommernissen ervoor dat u, uw bedrijf of uw woongelegenheid in Hengelo en omgeving op een goede manier worden beveiligd.

Tevens is Veritas Security B.V. een erkend leerbedrijf. Studenten uit Hengelo en omstreken worden er zo goed mogelijk begeleid. Wij zijn ook erkend door de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) en het ministerie van justitie.

Veritas Security B.V. doet haar best om mee te gaan met de tijd en passen moderne beveiligingsmethoden toe om tot een optimaal beveiligingspakket te kunnen komen.

Offerte aanvragen?