Veritas Security,

het beveiligingsbedrijf in Losser

Veritas Security in Losser is opgericht in 2011. Het is een zeer professionele inrichting op het gebied van beveiliging en alarminstallatie. Ze houden zich in brede zin bezig met veiligheid om u of uw pand in Losser zo veilig mogelijk te laten zijn. Onze beveiligers staan 24/7 voor uw klaar, of u ons nodig heeft overdag of midden in de nacht is voor ons geen probleem. Veritas Security doet op elk moment van de week zo hard mogelijk hun best om u van dienst te zijn.

De laatste tijd neemt de criminaliteit steeds meer toe in Losser en omgeving. Veritas Security kan u helpen u veiliger te voelen. Wij doen ook surveillance. Na sluitingstijd van bijvoorbeeld uw bedrijfspand kan de beveiliging van Veritas Security een oogje in het zeil houden en nauwlettend het pand in de gaten houden. Er wordt niet alleen even een oogje in het zeil gehouden door onze beveiliging, ook wordt er gekeken of de poorten/deuren gesloten zijn en afwijkende ingeschakelde verlichtingen.

Mocht het alarm van uw bedrijfspand/woongelegenheid in Losser afgaan bij de alarmcentrale, gaan onze beveiligers zo spoedig mogelijk ter plaatse. De beveiligers van Veritas Security zullen actie ondernemen waar het nodig is en eventuele schade te voorkomen.

Offerte aanvraag

Contactgegevens

Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
T: 074 - 82 00 297
E: info@veritassecurity.nl
KvK: 08148449

Erkend
leerbedrijf

VEB Erkend beveiligingsbedrijf

Ministerie van justitie erkend