Veritas security

Het beveiligingsbedrijf in Oldenzaal

Veritas Security B.V. in Oldenzaal verzorgd verschillende beveiligingsdiensten. We zijn sinds 2011 een professioneel beveiligingsbedrijf in Oldenzaal. Veritas Security B.V. vindt het totale beveiligingsplaatje erg belangrijk. Ons team staat 24/7 klaar in Oldenzaal om u te helpen waar nodig is. Onze beveiliging ambtenaren zorgen altijd dat ze er representatief bij lopen.

Als u ons opdraagt om een oogje in het zeil te houden bij uw bedrijfsgebouw of woning in Oldenzaal, bijvoorbeeld na sluitingstijd, wordt er niet alleen maar rondgelopen en te surveilleren. Ook zorgt de beveiliging van Veritas Security B.V. ervoor dat ramen, deuren en diverse hekwerken worden gecontroleerd.

Aangezien beveiliging erg belangrijk is, wordt er eerst goed overlegt met de opdrachtgever. U hebt de mogelijkheid uit verschillende diensten. Zo kunt u ervoor kiezen om ons op een bepaalde plek te laten surveilleren of ons een camera of alarmsysteem te laten installeren bij het door u gekozen pand in Oldenzaal.

Veritas Security B.V. is een erkend leerbedrijf dat weet wat ze doen, ze leiden vakmensen uit Oldenzaal op tot het hoogst mogelijke niveau. Ook Is het beveiligingsbedrijf erkend door de VEB en het ministerie van justitie.

Offerte aanvragen?