Zoekt u een professionele alarmopvolger voor de regio Tubbergen? Neem dan contact op met Veritas Security!

Veritas Security is een Twents beveiligingsbedrijf dat is opgericht in 2011. Wij houden ons in brede zin bezig met veiligheid/beveiliging van u of uw bedrijfspand in Haaksbergen. Onze beveiligers staan 24/7 voor uw klaar, door onze centrale ligging in Twente en continu opererende surveillanten zijn wij bij een alarmmelding snel ter plaatse.

De laatste tijd neemt de criminaliteit steeds meer toe, Veritas Security kan u ontzorgen op het gebied van de beveiliging, Wij houden ons voornamelijk bezig met de mobiele surveillancedienst, hierbij kunt u denken aan het uitvoeren van de alarmopvolgingen, maar ook aan controleren, openen of sluiten van uw pand. Mocht u behoefte hebben aan andere beveiligingsdiensten dan kunnen wij dat vanzelfsprekend ook bieden.

Veritas Security stelt met haar professionals een beveiligingsplan om de risico’s in beeld te brengen, dit plan wordt met u besproken, vervolgens bieden wij onze beveiligingsoplossingen aan. Deze manier van transparant werken wordt door veel opdrachtgevers gewaardeerd, zij komen immers niet voor verassingen achteraf te staan. Een goede communicatie staat bij ons hoog op onze prioriteiten lijst, we doen wat we zeggen en beloven wat we doen.

Offerte aanvraag

Contactgegevens

Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
T: 074 - 82 00 297
E: info@veritassecurity.nl
KvK: 08148449

Erkend
leerbedrijf

VEB Erkend beveiligingsbedrijf

Ministerie van justitie erkend