Veritas Security,

het beveiligingsbedrijf in Weerselo

Veritas Security is een particulier beveiligingsbedrijf dat sinds 2011 in Hengelo is gevestigd. Het is een bedrijf met uitbundig, gemotiveerd, ervaren en gediplomeerd personeel dat zich richt op alle soorten beveiligingswerkzaamheden waaronder: mobiele bewaking, alarmopvolging, brand en sluitrondes, objectbeveiliging, winkelsurveillance, ad-hoc beveiliging, evenementenbeveiliging, uitvaartbeveiliging en bouwplaatsenbeveiliging.

Wij beveiligen zowel particuliere objecten zoals bedrijfspanden, winkelruimten en woningen als objecten van overheidsinstellingen. Ons personeel staat 24/7 gereed om voor u de meest gepaste en optimale beveiligingsdiensten te verlenen. Onze doelstelling is immers zorg te dragen voor uw veiligheid! Wij bekommernissen ervoor dat u, uw woongelegenheid of uw verhoudingen met andere mensen in Hengelo en omgeving op een goede manier worden beveiligd.

Ook is Veritas Security een erkend leerbedrijf. Studenten uit Hengelo en omstreken worden er zo goed mogelijk begeleid. Wij zijn ook erkend door de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) en het ministerie van justitie.

Voor uw beveiliging in Hengelo doen wij altijd ons best mee te gaan met de tijd en passen wij moderne beveiligingsmethoden toe om tot een optimaal beveiligingspakket te komen.

Offerte aanvraag

Contactgegevens

Wegtersweg 14
7556 BR Hengelo
T: 074 - 82 00 297
E: info@veritassecurity.nl
KvK: 08148449

Erkend
leerbedrijf

VEB Erkend beveiligingsbedrijf

Ministerie van justitie erkend